Djurens tankar om oss!

Djuren har en hög energi och oftast mycket humor. De har åsikter om hur vi är och inte hur vi ser ut. De förmedlar telepatiska sinnen och minnes bilder till oss men de pratar inte. Djuren pratar inte vårt språk de pratar i våra inre bilder och sinnen.TELEPATISKT En djurkommunikatör kan inte citera vad ett djur säger, men kan förmedla känslan och upplevelsen ur djurets perspektiv. Jag vet att endel gör så men då har det inte kommit från djuret utan från personen själv möjligtvis.

Värderingar. Ett djur värdesätter ditt umgänge och din bekräftelse. Kärlek, vänskap. Ett djur läser snabbt av om du är på jakt eller om du är psykiskt ostabil. Psykisk ostabilitet skapar fara. 
I över 30 000 år har vi människor levt med husdjur. Djur vi tagit hand om och hjälpt. Vi har fått starka vänskapsband oss emellan. I dag har forskarna konstaterat att djuren speglar oss i hur vi mår.
De läser av om vi är stressade, vilket humör vi är på och vilken energi vi har. 
De speglar dig genom att ta efter olika betenden. Detta har forskarna kommit fram till. Dock finns det oanade fler nyanser av speglingar såklart. 
1, utåtriktad eller blyg
2, om du klarar av förändringar eller inte
3, misstänksam eller litar på andra
4, nedstämdhet gör att de stänger av

En blick som kvar hålls av ett djur utsöndrar oxycytin vilket är ett hormon för välbefinnande. I vilket syfte det behövs får du själv lista ut. Djuren är kloka. 
Både med sin villkorslösa kärlek och som beskyddare om det finns ett förtroende er emellan.
En djurkommunikatör bryr sig om djurets bästa och är djurets språkrör. Far ett djur illa ska det anmälas till djurskyddet på länstyrelsen. Djurens rätt eller djur skyddet.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln