Helande Mediumskap

Helande mediumskap
Pusen
Qi är ett bra namn för livskraften i kroppen. Även om jag som healer inte är bunden till någon särskild tro utan känner mig fri i mina uttryck som healer tycker jag ordet qi beskriver livskraften bra. Jag har fått min utbildning av ljusbärarna at kunna hela och lära ut om både självläkning och hur man helar djur, växter och människor.
Det första de ville visa mig var pulsen i kroppen. En energibana som lättare kan användas till att transformera energi från tröghet till lätthet, från mörker till ljus, från täthet till tomhet, från ebb till flod, från svaghet till styrka. Allt behövs för att att fylla en funktion i kroppen.
Ungefär som att hjärtat behöver blodet och sinnena behöver smaken, lukten osv. Grunden till allt liv är rörelse. När något stannar eller står still blir det en ny rörelse, en ny tid. Tänk dig en storm som rensar bort det som inte skall vara efter en olycka. Stormen i kroppen är transformationen som behövs för att hela och läka.
Lugnet efter stormen har du väl hört. Se nu hur allt blir tyst och hur dofterna från marken och växterna kommer till sin rätt. I stillheten skapas något nytt. Nya frön gror. I din kropp startar healingen med at omprogrammera dig in i en ny fas i livet.
Det är mycket som cirkulerar i kroppen däribland blodet, hormoner, lymfvätska och qi. Qi brukar förklaras som livsenergi och i kroppen är det den energin som håller oss vid liv. Cirkulationen av qi vägleder all annan cirkulation i kroppen.
Kroppens puls och rytm behöver balans. När det är stressigt är det för mycket fart, när det är ledsamt är det för trög fart- För hög fart leder alltid till för trög fart om vi inte återhämtar oss. Om vi inte finner ro efter stressen.
När vi upplever värk, ömhet eller stelhet är det ett tecken på att cirkulationen går trögt. Vi kan tänka oss värken som kroppens inre friktion. När det är lite friktion är det lite värk och när det är mycket friktion är det mycket värk. Det gäller oavsett om värken är i muskler, leder, nerver eller någon annanstans. Det betyder också att om det inte är någon friktion så finns det ingen värk och om cirkulationen blockeras helt och hållet är det inte heller någon värk för då finns det ingen friktion. Även inflammationer är tecken på att det finns friktion i cirkulationen.
Att skicka healing till qi punkter i kroppen reglerar kroppens inre rytm och kroppens yttre cirkulation.
Tänk dig att varje qi punkt innehåller en timer som du kan balansera med din healing. En timer som trycker på balansknappen och reglerar sedan cirkulationen så att pulsen får en jämn rytm.
Det finns två puls tryck på skulderbladen. Här kan du mäta starka och svaga sidor. Yin och Yang.
Hur du lär dig detta och vart de olika pulstermostaterna sitter kommer jag visa mer om i Toscana och mycket mer om helande mediumskap.
Välkommen med på en helande resa
Lisa

https://simplesignup.se/event/121715 

Läs mer här ovan om Toscanaresan


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln