Blessings from a spirit!

Väl hemma från Arthur Findlay college kommer tankarna vad som egenterligen hände på slottet. Ja, detta är den största mediumskolan och mest erkända " vad jag vet" i världen. 
Jag sitter i den spirituella kyrkan på slottet. Eilene skall hålla i morgonens föreläsning. Plötsligt kommer en man in i bilden och sätter sig brevid mig. Energin är kompakt och han ser ut att vara tagen från en svartvit grå film. Han sätter sig brevid mig och berättar på gammal engelska att han ska se på Elenes föreläsning. Han är lång och bär på en brun läder portfölj. Han har kostym och ser proper ut. Vi sitter en stund och ser på hur hon pratar, han reser sig upp och går och ställer sig framför mig. Han sträcker ut sin hand och håller den över mitt huvud. Jag känner en eld av kraft ovanför huvudet från hans hand. Han går sedan vidare och välsignar var och en med att placera ett kraftigt ljusklot ovanför de 200 elevernas huvuden. Jag frågar en konstig fråga, får alla samma välsignelse. Ja, svarar han, alla får lika mycket men det blir vad du själv gör med energin efteråt. 
Gör vad? Sitter i kraften. 
Sedan går han och ställer sig brevid Elene och visar mig med att peka på klockan att tiden och lektionen är slut. Elene säger ett sista ord och tackar för dagens föreläsning. Han går sakta ut genom dörren och sedan såg jag aldrig honnom igen på morgon samlingarna. 
Jag går fram till Elene och berättar vad jag såg. Ingen annan hade sett honom bara jag. Hon säger att det var Glyn Edwards och pekar på ett kort. Där var han! Han dog för två veckor sedan och satt alltid där jag satt i publiken på samlingarna. 
Denna bilden är på Glyn innan cancern tog hans liv. Han var väldigt mycket smalare när han visade sig för mig. Även på kortet som var taget just innan han dog kunde man se hur han åldrats på ett år. Han vill bli ihåg kommen såhär på kortet jag visar nu. Det vet jag. 
Glyn var en författare och har skrivit flertalet mediala böcker som säljs på colleget. Han var ett erkänt transmedium och arbetade på skolan som lärare. 
Vilket möte. Vilken Blessing!
Tack Glyn, hoppas vi ses igen. 
Lisa 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln