Hej & välkommen till Mediumskolans hemsida!

Här finns en hel del roliga och spännande utbildningar och kurser att läsa om och ta del av.
Det är vi, Lisa och Carina, som har har grundat och skapat Mediumskolan. Sedan 2012 har vi arbetat tillsammans  och utarbetat, kreerat både fysiska utbildningar och webutbildningar. Vi har också spirituella resor med utbildningsveckor i Italien och i Frankrike även om vi just nu inte har några bokade datum.

Vår drivkraft är att dela med oss av de kunskaper vi har för att hjälpa dig att hitta Magin, glädjen och ljuset i livet och ta vara på möjligheterna.
Hjälpa dig att hitta den vägen som är din.
Det gäller både för människor och djur.

Hjärtlig välkomna på våra kurser och utbildningar!
önskar Carina & Lisa

HÄR får du lite information om var vi finns och hur du ska göra när du anmäler dig till våra utbildningar.
Besöksadress: Mediumskolan
Kursgården: Holmens hus/Viared/Borås
3,5 km eller 5 minuter från Viared.

Du anmäler dig genom att betala anmälningsavgiften via våra simplerolänkar eller swish när detta är angivet. Lägg till beteckning på utbildningen eller kursen, exempelvis DK1, samt ditt namn, telefon,
och e-mail.
Anmälningsavgift är
obligatorisk vid  bokning till våra utbildningar.
När det finns en
simplerolänk så betala via den. :-)
Någon gång använder vi swsih och då är det angivet.

Mediumskolans swish:   123  690 6507
§-Anmälningsavgift är obligatorisk vid  bokning till våra utbildningar. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka. Ej heller avbokning som sker en vecka innan kurs om inte läkarintyg finnes.
Vad gäller våra distansutbildningar har vi 14 dagars ångerrätt oavsett vad, där du får alla pengar tillbaka.

För våra fysiska utbildningar, d v s
DK1, DK2, DK3 och DK4, gäller följande:

Vid påbörjad utbildning och då du har fått utbildningsmaterialet är avtalet mellan oss att hela kurs/utbildningsavgiften  skall betalas in, oavsett antal kurstillfällen. Avbetalningsplanen upphör vid avhopp och hela summan skall då betalas in snarast.

FÖR BOENDE UNDER UTBILDNING KAN VI FÖRESLÅ:

Regementets vandrarhem
Seglora camping

STORT GRATTIS!!! säger vi till våra Certifierade Djurkommuniktörer!

Att vara en Certifierad Djurkommunikatör det betyder mycket! Med det menas att ni har genomgått alla våra utbildnings steg, DK1, DK2, DK3 och DK4 - Certifieringen och med glans klarat av de kunskapsprov som vi kräver för att godkänna en certifering.
Ni kan nu arbeta professionellt som Djurkommunikatör, med oss, Mediumskolan, som står bakom er och rekommenderar er.
Vi djurkommunikatörer arbetar alltid för djurens bästa.
Alltid med syftet att hjälpa, balansera och skapa större förståelse mellan djur och människa och likaså mellan djur och djur. Vi ger djuren en röst och talar för dem som annars inte blir hörda.
Ni som nu har certifierad er har våra varmaste gratulationer och vi önskar Er det allra bästa
och lycka till med er nya väg som Certifierada Djurkommunikatörer.
 Vi är sååå stolta!
Carina & Lisa

Den 5 juni diplomerades:
Sandra Jaconelli
Evangelia Beni
Annica Jonsson
Annica K Johansson
Certifierades:
Monica Ekelund
Wenche Rostille
Biggan Hjelt Söderlund

Våra elever som diplomerats har goda kunskaper i klärvoajans, mediumskap och spirituellcoachning.
De har gått hos mig minst ett år.
Våra certifierade medium har alla varit med flertalet år och tränat regelbundet. De kan arbeta professionellt och vi på mediumskolan rekomenderar dem varmt.

Alla elever arbetar med hjärtat på rätta stället och har klarat både prov och kvalitetsäkring.
Ljus och kärlek!

Holmenshus - kursgård.
Holmenshus ligger 6 minuter från viared.
1.Från riksväg 40 kör av vid Biltema - Nabbamotet.
2.Kör över bron på viaredsvägen tills du ser skylten Boråstorpet - andra avtagsvägen till höger.
3.Kör tills du ser lilla matstället i en kurva och tag av till vänster på segloravägen.
4.Kör till Holmenshus på höger sida. 6 minuter.
5.Som reserv har du här min adress - vilket ligger två hus innan Holmenshus. Näs Björkelid 3, 50494  Borås.
Holmenshus finns inte med på alla GPSér.