Hur du förklarar healing på jobbet?

Vad är Healing!
Vi börjar med grundläran.

Tänk dig en dator. Den fungerar prickfritt som ny. En dag när den ska starta på morgonen så är den seg och trög.
Mitt på dagen väljer du att starta om datorn så att alla minnesbitar hamnar på rätt plats. Med andra ord sova middag, efter en stunds vila fungerar datorn snabbare igen.
Den har defragmenterat sig när den vilade en stund. Den har alltså valt att sortera informationen under dagen.
Tänk dig att ett elakt virus brutit ut i datorn. Det går inte längre att få fart på datorn när du stänger av den mitt på dagen en stund.
Du kan välja mellan tre alternativ:
1.       Att av installera allt på datorn och göra den neutral. Börja om från början och hoppas på att det inte är något allvarligt fel i systemet. Du tar då bort den ena programmeringen efter det andra i datorn. Återställer bara fräscha och rena program, som du vet funkar utan virus eller beroende av andra negativa installationer.
2.      Eller så väljer du att köpa till ett extra minne till datorn. Ungefär som en guarana boostad red bull utan vingar. Datorn litar då på att denna nya lösning ger datorn mera energi utan vila och lever helt på reserverna.
3.      Du kan slutligen också välja att inte ha kvar datorn utan att reinkarnera i annan form. Alltså köpa dig en ny dator.
 
Vad gör healingen?
 
Om du valde alternativ:
1.      Vilan och stillheten balanserar upp hela datorn och en nyare uppdatering av den gamla versionen, blir till en bättre version som du minns den från början helt enkelt. Jag skulle vilja säga en pånyttfödelse.
2.      Nu har du varit på latsidan och bara löst problemet tillfälligt. Detta håller inte i längden utan snart har du ett nytt virus som saktar ner farten och då är alla reserverna slut. Det är som att fylla på en tank med bensin och aldrig stänga av bilen utan låta den gå och gå. Det blir både dyrt och dåligt slutresultat.
3.      Ge upp och inte göra något alls åt din situation. Det är som att gå med ögonbindel och leta efter ljusknappen.
 
Hur kan du självläka utan hjälp?
Tänk dig en fläkt som är konstant på. Tillslut har du vant dig vid ljudet. Du hör inte fläkten lika mycket längre. Det är först när du stänger av fläkten som du känner i kroppen att det blir lugnt.
Healing är en del av tystnaden av stillheten.  Healing vill återskapa en balans så att du kan klara av att självläka din kropp. Utan bruset i kroppen kan celler och organ kommunicera igen. Utan piller utan stress och ångest. I vila och i positiva frekvenser. Positiva tankar om dig själv. Ge dig själv en bild av hur du vill må. Bli den bilden. Sitt i stillhet med en enda tanke. Detta är möjligt och jag tror på min kropp. Jag kan återskapa en balans.
Stäng av alla trådlösa störmoment när du vilar. Alla telefoner och ljud. Släck lampan, så du vet att ingenting är på. Stäng ner ordentligt.
Det är först nu du kan ladda ditt batteri igen. Från ingenstans, från stillheten från tystnaden.
Det är inte bara huvudkontoret som behöver startas om. Hela avdelningen.
 
Lycka till

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln