Hur påverkar negativa personer oss!

För det första så vet man inte alltid själv om att man är slut på energi, trött eller sjuk. Lite obalanser har vi alla tillvardags. När en liten obalans i energisystemet uppstår startar en ying och yang energi. En energi som balanserar upp berörd person. Plus och minus poler är ju som du förstår den skapande dynamiken till livet. Energiflödet tas från den som har och ger till den som inte har. Då fungerar universum som bäst. Men
Så tar vi den där negativa kollegan på jobbet som planterar orosfrön hos alla runt omkring sig. Snart är hela arbetsplatsens ljus släckt och alla surar och är negativa. Inte ens 10 personer kan hålla uppe ljuset. Varför då undrar man. Jo ordets påverkan, orons påverkan när saker som spelas upp bildar hotbilder mot gruppen. Då blir istället den negativa energin så stark att ingen klarar av att hålla sig uppe energimässigt. Oftast sker detta när drömmar och delade visioner dödas. Såhär manipuleras även krig fram. Mänskligheten förstår inte att det skett förrän det är för sent. 

Hur kan man arbeta med denna energi och vända den?
Genom att inte själv sprida oro, genom att inte själv sparka på de som ligger, genom att inte själv stötta den energin om den inte leder till något konkret. 
Vi kan ta ett till exempel. Jordens transformation skapar alltid en ny tillvaro, ett nytt säte för förbättring. Sådant är även människans lagar när det sker för ett gott syfte. Det finns alltid ett ljus som tänds efter en tuff transformation. Där har vi helheten i yin och yang. 
Men åter till den ensklida individen som vill förbättra sin relation med någon som är negativ.
Så här kan du arbeta med energierna själv.
Be dina guider om ett möte med dennas själ. Be att ni får den stöttning och den hjälp ni behöver för att kunna hjälpa till med en positiv balans. Sätt dig sedan i en meditativ stillhet och öppna upp för ett besjälat möte. Bjud in personen och bjud in dess guider och dina guider. Se er som i en ring av ljus sittandes och samtala. säg det som behöver sägas och fyll personen med universums positiva ljus. Lyssna in om du får en förståelse för varför denna personen är negativ. 
När eller om du förstått varför så ber du om en blessing till er båda och att du får bevara din energi, utan att den påverkas negativt under kommande process för din vän. 

Det är inte alla som vill förändras eller vakna upp, det enda du kan göra är att be för denna person att vakna och be om ditt beskydd.

Hur skyddar jag mig?
När du mediterar eller affirmerar på mantrat I am. I am är det äldsta mantrat som beskrivits om i tex, biblen. För 3600 år sedan frågade Moses den brinnande busken vem det var. I am that, I am. Allt sedan dess har mantrat använts till skapandet av krafter. Identifikationen av en kraft börjar alltid med I am---jag är...tex jag är Lisa eller jag är kärlek. Du stärker upp det du tror dig vara. Den energin du kallar på skapas som ett skydd. Jag är Lisa, jag är positiv. I am är den skapande kraften. 
   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln