vad händer när vi går över till andevärlden?

Det ärmitt  i naturen, på mina promenader i tystnaden som jag får svaren. När jag frågar uppåt till andevärlden så kommer även energin att jag inte längre är ensam. Jag känner att de svar jag får kommer från ljusbärare på andra sidan. Min fråga löd såhär. När jag "dör" och blir en ande, försvinner min identitet då? 
Det som sker är att vi först väljer att gå vidare och lämna vårt fysiska liv. Vi blir en ande som går mot ljuset. Kvar av oss kommer vara vår personlighet. Det är vår personlighet vi filar på i liv efter liv. Vi lämnar dock vårt ego kvar som handlar om ägande och habegären. MEN...vi alla har ett högre jag. Det högsta av oss själva som vi skapar oss själva med, i liv efter liv och det högsta jaget lever inte i jordens carma. Det existerar i den Gudomliga kraften. I vårt högsta jag finns alla förmågor och all visdom packeterat till skapandet av oss själva i liv efter liv. Carmat som vi lever genom här är speglingar av våra tankar och handlingar. Speglingar som manifesteras utanför oss själva, såsom rädslor och styrka, ledsen eller glad, fattig eller rik osv. Vi är en skapande kraft och vårresa skapas utefter vårt behov av växandet och närmandet av vårt högre jag. Den gudomliga vägen inom oss. Vi är alla Gudar och Gudinnor och vägen på resan till detta är ansvaret för livet. 
Väljer du att inte släppa ditt ego blir focus på en plats eller en person som du inte kan släppa taget om. Det är då vi kallar det för spöke eller gengångare. Ett ego som vi redan vet är inte medveten om sig själv utan bara om viljan. Det blir som en upprepad skiva som fastnat i en energiform utan syfte eller mening. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln