Vem ska jag be om hjälp?

I tysthet blöder hjärtat. jag lider med din smärta. jag vill inte sörja det som inte är mitt men ändå lever jag mig starkt in i din sorg. Tar en promenad ut i den kalla kvällen in på skogens vita stigar. Stegen knastrar av skaren som lagt sig likt ett istäcke över snön.Det känns snabbt att jag inte längre går själv utan att en person går vid min sida. En av mina andliga guider börjar tala till mig. jag ber för att smärta skall omvandlas till helande, att frånvaron av kärleken ska förvandlas till närheten av kärlek, att någon skall se och uppmärksamma den ensamma och hjälpa till i sorgens dimma. Jag skickar tacksamhet till att det inte handlar om mig denna gången, då jag känner igen varje andetag av besvikelse som rör sig runt min omsorg. jag ber om ett nytt kapittel för de berörda och att det snart vänder mörker till ljus. Ingen ska behöva känna sig oälskad, ingen ska behöva känna sig ensam i sin utmaning så jag skickar änglar och guider till de som är i denna situationen idag. jag har flera runt mig nu i samma situation. Jag har varit där och tagit mig vidare och vet att när jag vänder blad kommer det nya att uppenbaras. Det  renar och bygger en nyare framtid med högre medvetenhet, högre än vad som burits tidigare. 
Jag ber för de vänner som står med ryggen åt framtiden och ältar i det gamla att bli befriade från sin sorg. jag ber för de som är rädda för sin framtid och inte vågar förändra den. 
När mina böner är klara hör jag en röst tala på engelska. Can I ask you a question?
jag svarade - yes!
Why do you ask me and not GOD? When was the last time you talked to GOD?
En bild visades mig på oändlighetens synkroniserade energi och sedan ett starkt ljus. 
Varför i allvärlden har jag inte direktkontakt med källan till allt liv tänkte jag. Om jag nu kan det? 
Ett klot av ljus visades för mig och i ljuset fanns fullt av ansikten. Jag är allt detta, jag är i dig och i anden. jag är kraften i bönen.
Jag är vägen sanningen och livet. 
I all ödmjukhet faller min ridå och en ny bön tar form.
Livets väg likt en tavla av mysterium och adresser som vi besöker på vår livsväg. Där är du nu, där var du då, där är du sedan. allt var som ett jytter av upplevelser, ibland vem du inte är och sedan vem du är. Vem du är i ljuset djupt här inne och i mörkret långt där borta. Allt har en mening, en transformation.
Min bön blir
Tack för att du är med oss och låter oss växa. 
Amen
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln