Frisk på en natt

Hemma tampades alla med influensan och jag lyckades att hålla den borta helt. Jag bostade mig med gurkmeja te och manucahonung. Retades lite med alla att de inte gjorde mina goda drinkar för att stärka immunförsvaret. Jag höll andan samtidigt eftersom jag var påväg till Arthur findley college i England på utbildning. Vi flyger på kvällen och redan när jag skall av planet känner jag hur jag börjar få ont i halsen. Aircondition...men..det var influensan som slog till. PANG! feber, illamående och huvudvärk. Svag var bara förnamnet. Jag släpade mig upp på rummet, andades som om jag fått värsta lunginflammationen. Det pep i bröstet på mig. Jag försökte sova men var rädd för att inte få andan tillräckligt. Tog en alvedon på fastande mage och fick spykänslor...dock fick jag bo på toa halva natten. På morgonen fick Carina serva mig med frukost som jag knappt orkade smaka på. Vi skulle till skolan vid 12 och få rummen först kl 15. Hur skulle jag orka. Väl där frågade jag om healingrummet var öppet. Inne i healingrummet satt några healers och behandlade elever som kommit in. Jag får strax komma fram. En kvinna sitter stillsamt på en stol och väntar. Jag berättar att jag har influensan och att hon inte skall röra vid mig. Hon tror inte att det är någon fara utan tar min hand. En ande kommer fram till mig och visar sig vara Maria. En kort stund ser jag henne, sedan är hon borta. 
Eftermiddagens föreläsning blev väldigt tuff för mig. Jag orkade inte utan höll på att ramla av stolen. Min lärare såg detta och ledde mig ut så jag kunde gå upp och lägga mig. Jag sov till nästa morgon. Då vaknar jag FULLT FRISK. Kan knappt bärga mig av lycka. Jag andades som om jag aldrig haft lunginflammationslikande andning. Febern var borta, Energin var på topp och jag var så hungrig. 
Hela veckan gick och när vi skulle åka hem berättar jag detta för en sjuksköterska. Hon berättar då att en person till kommit med influensan till colleget men inte tagit sig till healingrummet. Hon åkte hem efter en vecka i rullstol, så svag var hon. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln