Månens påverkan på oss!

Vissa dagar är mer betydelsefulla än andra dagar i vårt liv. Dagar som vi skapar i all vår kraft våra nya steg in i framtiden. Jag vill kalla dessa dagar för speglingarnas dagar. Visst speglar vi universum konstant mer eller mindre men vissa dagar innehåller den skapande kraften mer. Dessa dagar är när vattnet påverkar oss som mest. Fullmånedagarna. Vi består ju även av vatten 60-70 % Vattnet påverkas av månen med ebb och flod, lika så gör blodet det i oss, vi har en menstruationscykel på 29-30 dagar, vi sover dåligt när det är fullmåne. Vi utmanas på olika plan vid fullmåne och fortsätter på den utmaningen vi hade förra fullmånen. Som om vi inte förstått vad som ska rensas ut så vi får det igen. Enligt astrologin så påverkas vi även av andra planeters position i relation till månen och utifrån det kan vi se temat på fullmånens kraft. SE nedan…
Fullmånen och nymånen är mycket viktiga aspekter i astrologin och en fullmåne och en nymåne äger rum under varje månad. I samband med nymånen är det viktigt att börja nya grejer och i samband med fullmånen är det viktigt att avsluta grejer. De saker som man börjar strax efter nymånen kommer därmed att gå bättre än de som startas efter fullmånen, eftersom fullmånen är en tid av avslutanden. Därmed kommer till exempel en relation som börjar strax efter fullmånen att snabbt vara över, medan en relation som startar strax efter en nymåne kommer att ha en större chans att lyckas.
Då och då, är bildas en månförmörkelse som markerar en ny fas i vårt liv, en större förändring av större betydelse. Månförmörkelser äger alltid rum i samband med en fullmåne. Solförmörkelser äger i stället rum i samband med nymåne.
Just idag är det blå måne. Den 13 månen som togs bort från kalendern då 13 är ett olyckstal. Men just denna dagen ska du meditera på dina framgångar. På livets bästa scenario, be att få ta emot blessings från ovan. Saker kan vända snabbt.
Vad är det bästa som kan hända dig denna dagen?
Denna månaden som kommer?
Denna våren, sommaren, hösten, vintern. Visualisera in lycka och framgång.
Skriv ner det du vill attrahera in.
Vi är självskapande och speglingarna inom oss är kopplade till vår intention, våra tankar. Det som sedan speglas utanför dig i ditt liv är alltså det du redan skapat inom dig. Precis som dina celler i kroppen stålar ut och kommunicerar med dig om din hälsa, kan du medverka till att återskapa jordens hälsa med rätt intention. Från minsta del av dig till manifestationen av dig och ditt liv till återskapandet av jorden, det är speglingarnas kraft i sin storhet. Allt synkroniseras. Allt sker med tankar och upplevelser. Vissa händelser är upplevelser och förutsättningar du bett om i ditt liv av lära och vissa händelser är självskapande. Alla dessa händelser är synkroniserade mellan dig och universum.
Bygg därför på ditt högsta jag idag. Se dig själv i din vackraste och visaste form. Överlämna dig till universums krafter och låt dem skapa det som du vill av dig själv.
 
Fullmånens påverkan och mantran.
Januari – Här laboreras med andras känslor, man flänger runt i tankar och vill styra andra till att göra så som man själv vill. Utmana inte dig att kontrollera andra. Ta kontrollen över dig själv.
Mantra vid fullmåne: Jag har överlämnat min kontroll till universums bästa. Jag vet att allt är som det ska.
 
Februari – Tunga känslor och ångest kan komma upp. Allvar och djup manifesteras. Äkta vara är viktigt. Fall inte ner i brunnen utan ta dig upp på däck och se ut över framtidens manifestation.
Mantra vid fullmåne: Jag är värdefull
 
Mars – Här kan allt få medflyt eller mot flyt. Mycket känslor och även lekfullhet. Denna måne står för föränderligheten och att släppa frustrationen och oron. Acceptera att allt förändras.
Mantra vid fullmåne: Jag är glad och sprudlande med energi
 
April – Här utmanar månen dig till att se på dina känslor och ditt ego. Egot kan komma från två håll. Hjärtat eller huvudet. Välj med hjärtat så utmanas du inte denna fullmåne. Se över dina känslor och var ifrån de kommer.
Mantra vid fullmåne: Jag är kärlek
 
Maj – Oro kring ditt hem och det materiella kan blossa upp. Här vårdas det som är ditt och du behöver se att allt inte står och faller på denna fullmånedagen. Saker som ligger på ytan får ett större djup.
Mantra vid fullmåne: Jag är tacksam
 
Juni – Ytlighetens charm finns här. Vad kan du lämna utan turbulens och vad vill du behålla. Känslomässig avstängning är energin du möter denna måne. Här vill du vara vacker för allt och alla.
Mantra vid fullmåne: Jag är friheten och omtanken
 
Juli – Starka känslor för hemmet och kärleken. Avgöranden i kärlekens vagga. Känslor som en vårflod.        De svämmar över och dränker allt i sin väg. Allra starkast är känslorna för hemmet och familjen.
Mantra vid fullmåne: Jag gör så gott jag kan. Jag räcker till.
 
Augusti – Känslan för vem du är och din skönhet, din styrka, din färgstarka kraft fångar upp dina tankar. Skapa ditt jag här. Här tar man parti för något starkt.
Mantra vid fullmåne: Jag är den jag är. Jag är ljuset inom mig och ljus runt om.
 
September – Ältandets måne, som inte säger vad den tycker, som sencurerar, gnager och trycker på något. Här behöver du lätta på trycket med kärlek.
Mantra vid fullmåne: Jag är stark i mig själv.
 
Oktober – Var lugn, här balanseras natt som dag och tankar vägs för eller emot. Viktiga beslut fattas inte nu utan vänta till nymånen. Vänta….vänta….       Lugn…..
Mantra vid fullmåne: Jag är lugn och vet att allt ordnar sig.
 
November – utbrotten som kokar upp inom dig som du kanske burit på länge blossar upp..pang…så har du sårat eller skadat någon mer än du förstår själv. Denna måne är kraftfull och startar krig om du inte förlikas med att vi alla gör saker på vårt sätt.
Mantra vid fullmåne: Jag skapar positiva relationer.
 
December – Rymden kallar och större förändringar bör till för att få saker i rullning. Längtan efter engagemang med mera originalitet. Här tänker man i större banor helt enkelt.
Mantra vid fullmåne:  Jag är ett med alltet. I am the greate I AM
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln