Pust! året har bara börjat......

Lärdomen
Tiden för att skapa en sanning och en ny uppdatering av dig själv är nu.Sanningar kommer levereras och inget kommer att kunna hållas dolt på vår agenda. Det ena avslöjas efter det andra som inte är för vårt högsta syfte. Korten läggs på bordet. Stanna upp en stund, reflektera på vad som stör dig och se hur du bäst tar dig från A till Ö detta året. Nyare former av dig själv växer fram och en ny medvetenhet startar om vem du är och inte är. Utmaningarna som blåser runt knuten skall du inte kasta dig in i utan håll på krutet. Senare på året kommer du behöva ladda upp dig med mycket kraft och krut för då kommer nyare förändringar in igen. Som om du åter står med en vagga av ” för eller emot” i din hand. Ska jag fortsätta eller inte med det som jag gjort hela tiden, vad har fungerat och inte fungerat. Ska jag förändra de saker som behövs och spara på det som jag lyckats med under resans gång.
Guiderna
Lärande guider kommer till oss konstant under detta året. Lärande guider för att hjälpa oss att växla upp vår medvetenhet. När du byter guide har du också ändrat en frekvens och denna guiden som du attraherat in byts till nästa. Se dig själv gå i en trappa. När du tar ett steg upp kommer du känna att du släpper gamla tankemönster för att skapa nya. Du kommer också att känna dig ensam stundtals. Så kan det kännas när du lämnar en kär guide på andra sidan och får en ny bekantskap energimässigt i ditt system. Året kommer besökas av Guider i takt med din frekvenshöjning.
Själv läkning
Livet är ett enda virrvarr av frekvenser som har programmeringen att skapa ur formen det genetiska livet. Varje frekvens och vibration har en ton och en färg. Allt har en kod i livscykeln, allt har en programmerad status. När du själv vill läka kan du ljuda inom dig, ta in en ton i din kropp som känns bekväm, se för dina inre bilder att tonen har en läkande effekt på dig och skicka tonen med en färg till den del av kroppen som du behöver hjälp med energimässigt. Visst har du hört om jordens frekvens OM som sägs vara 7,43 HZ. Just nu har Jordens resonans höjts och du kommer själv behöva koppla upp dig på den energin. Gå ut i naturen och jorda dig. Ta i ett träd, meditera ute, gå i naturen och visualisera in energierna, andas det nya syret som träden släpper fritt just nu.
Ta dig tiden att meditera en stund varje dag. Lyssna på ditt inre som konstant söker kontakt med dig. Byt ut gårdagen till Nu och möt morgondagen med förväntan. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln