Energipåverkan 2018

Solen steker i mitt inre. Inte ute utan inne i mig. Energin kommer bara jag ber den komma som om den levde de tusen stjärnornas liv inne i mig. Jag vet inte allt men jag får svar på det jag söker inom mig och inte utanför. Jag kan googla hur som helst men svaren jag söker på mina djupaste frågor finns inte ute ännu. De finns i mig.
Det var när jag som tonåring fick höra den inre rösten fråga mig om jag var redo och jag svarade nej. Jag är inte redo och för vad?
När den frågade mig igen efter strålningsolyckan svarade jag - ja. Jag är redo men för vad?
Det är dessa frågor som jag bara vet inom mig som jag skulle bli redo för. Svaren om vår inre värld. När jag arbetar telepatiskt är jag på en frekvens och när jag arbetar tidlöst in i framtiden är jag på en frekvens. När jag arbetar med den helande kraften så samarbetar jag med hela universum och den skapande kraften inom mig. När jag arbetar med det jag älskar mest lär jag ut om en inre dimension som konektar med stjärnorna och det Gudomliga inom oss. Den skapande kraften.
Oftast mediterar jag i naturen när jag är ute med min hund. Här kan jag ta in energier som är högre än mig.
Jorden är nu uppladdad till en högre frekvens än mänskligheten. Denna frekvens gjorde sig uppmärksam nu vid års skiftet. Gå ut och ladda upp dig i naturen, andas in syret från träden och låt energin fylla upp dig, ta i en växt, ett träd. Se för ditt inre med tacksamhet över att allt detta vackra som existerar i naturen. Se hur du själv kopplas samman med ditt högsta jag.
Jordens budskap är enkelt. För att höja din frekvens till ett högre vetande behöver du ändra dina tankemönster och inte tänka samma tankar som igår.
Kärleken innehåller två energier, den innehåller både mörker och ljus för att den lär oss om oss själva.
För att leva i en relation behövs kärlek och för att förstöra en relation krävs rädsla. Rädslans ansikte är svartsjuka, ägande och kontroll. Släpper du kärleken fri och gör dina steg på jorden till dina val och inte någon annans val så ligger framtiden i dina händer. Låter du dig påverkas av andras val som du själv inte kan påverka, så släpp taget och ställ dig inte i någons väntrum eller bli bärare av bitterhet.
Låt kärleken leva i dig och inte motsatsen som vi kallar rädslan. Var rädd om det du har i kärleken.
Rädslan kan även hålla dig fast i ett kärlekslöst förhållande så släpp även detta. Rädslan är det dags att du möter och gör upp med en gång för alla. Stråla i din energi och lev i kärlek. Detta är jordens budskap till dig detta året.
För att du skall få hjälp på traven med dina val kommer sanningen att vara en viktig del av dig och dina val. Lev i sanningen och vet om att det som du gör för andras nackdel kommer att uppdagas. Det du gör för andra kommer du belönas för. Energin är snabb och gammalt karma vill släppa taget om relationer som inte längre behövs.
Sanningar kommer upp till ytan detta året med en väldig fart. Både vackra sanningar och dåliga.
Jag önskar dig ett Gott Nytt År i KÄRLEKENS, sanningen och visdomens kraft.
Lisa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln