google162e75f319c93672.html

2017

Jag är uppväxt i tron att det alltid skall finnas någon som är bättre än mig. Någon Gud som talar om för mig vad som är rätt och fel. I min släkt har Religionen varit en stark prägling blad de äldre generationerna. Jag sjöng i kyrkan, jag var med både mor och far-föräldrarna på Gud tjänsterna, jag gick i kyrkans timmar som barn, men ingenstans kände jag den vackra kärleken som jag själv sökte. När jag inte längre kände att Gud var bättre än mig som kunde fördöma andra så som han gjorde började jag leta efter personer som kunde vara bättre än mig. En förebild som jag skulle kunna sträva efter. Jag åkte runt i världen och mötte healers som visade sig vara mänskliga utanför sin vackraste förmåga, jag sökte inom mig i andevärlden efter mina guider och mästare men ingen ville leda mig. Jag möter en stark healer som skrämmer både den ena och den andra med sitt sätt att vara. Tillslut gav jag upp. Jag frågade mig själv. Vem ska leda mig nu då. Jag finner ingen som är så ren och så vacker att jag vill följe blint utan frågetecken..
Det var då jag på riktigt förstod. Ingen är bättre än mig och ingen är sämre än mig. Den som lär mig något är DU, en helt unik person, som vem som helst.
Plötsligt har jag en ny guru. Vem som helst.
Jag lär mig och expanderar min medvetenhet utan en dömande Gud utan en osynlig mästare utan hjälp av ufon, jag expanderar min medvetenhet med dig. När du pratar med mig så växer jag. När du vandrar vid min sida så syns jag. Jag väljer själv vem som ska vara min GURU idag.
Ju mer jag tänker, ju mer förstår jag hur mycket mina nära lär mig, vad mina barn lär mig om livet och hur mina barnbarn vill att livet ska se ut.
Möten på vägen blir möten med vem som helst.

Läs hela inlägget »

Tiden och färgerna hör ihop. Tiden är en lärande frekvens. En upplevelse.
Vi speglar varandra för att lära oss om oss själva.
Tänk dig en stående 8 och en liggande 8.
Tänk sedan the flower of life symbolen. FRI ENERGI
Den spegelvända dimensionen används som vår lärare och sido energipunkterna ( den liggande 8an) används för att fånga tiden och upplevelsen i tiden. Magnetiska speglingar skapar omedelbar respons på våra tankar som är skapande. Förverkligandet startar i den fria energin.

En förståelse eller liknelse från ljusbärarna.

·*  Jordens färg är Turkos och innehåller också hela färgskalan när frekvenserna benas ut ur allt som är. Likt en skattkista med mängder av energi som vill bli sedda för att skapa sig själv. Frekvenserna och färgerna som kallas chakran (energihjul) har i din kropp en betydelse fysiskt och en betydelse i nästa dimension, dimensionen som du speglar.Jordens energi är turkosblå likt vattnet från källan till allt liv. Tänk dig Atlantis manliga energi likt en havsgrotta med vackra kristaller. Kristaller som speglar livet. Låt denna energi vandra upp till dig och in till ditt hjärta.
När dessa två vackra energi chakran( solens själ och jordens själ möts)  förenas  en skapande energiform i dig. och du polariseras.

·
* Solens färg är gul och håller borta rädsorna med sina strålar. Sträck ut ditt ljus och låt inte rädslan äta upp strålarna. Var i din styrka säger solen som inte vill hamna bakom molnet.   Ljusets och guldets färg speglar universums själ. Speglar vägen till ditt sanna jag, till din själ och din vackraste saga. Stjärnornas betydelse och vägarnas val. Formen och minnet av vem du är strålar här ifrån för att vägleda dig rätt. Universums vackraste själ lyser likt stjärnan om natten och solen på dagen. Det högsta av dig finns här i denna energin.

-Röd färg i kroppen står för kraft, viljan att överleva och att vara här på jorden. Den står även för jordning då den energin är närmst ditt jordiska chakra. Alltså mitten på åttan.
-Röd färg i själen står för att du hittar en väg att uttrycka dig, att skapa dig själv till ditt bästa jag. Ett liv i flödets sfär. Ett liv i kärlek och att uppleva kärleken.

-Orange färg i kroppen står för fortplantningen och bekräftelse. Sökandet efter vem du kan lita på och inte.
-Orange färg i själen står för att landa in i upplevelsen, planerandets och viljans kraft att utforska kärleken. Lärandets och styrkans möten. Relationer.

-Gul färg i kroppen står för kreativt skapande och styrka. Vem är jag och vem är jag inte.
-Gul färg i själen står för resan mellan dimensionerna. För den mediala fria energin att se och uppleva obundenhet.

-Grön färg i kroppen står för hjärtat och näringen till hjärtat. Näringen till kärleken som pulserar med påverkan från jordens röda kraft. Livet.
-Grön färg i själen står för pånyttfödelse. Står för transformationen från en dimension – frekvens till en annan. Den står likt våren för livets träd. Likt ett ankare till livets upplevelser och själens upplevelser. I den gröna färgen förankras dina tankar om vem du är i karma och Dharma.

-Den blå färgen i kroppen står för kommunikationen och förmedlandets kraft. Styrkan att tala ut, att säga sanningen.
-Den blå färgen i själen lyser likt universums speglingar in i dig och talar om för dig att det finns något mycket större som du är medskapare till. Den blå färgen viskar till dig att du är djupet på havets botten och höjden på himmelens tak. Den blå färgen kan ta dig fram mycket snabbt genom dina uttalade ord, om vem du är.

-Den indigo-lila färgen i kroppen står för ditt tredje öga och kommunikationen med dina sinnen. Balansen mellan det logiska sinnet samt det kreativa sinnet. Det kreativa sinnet har en stark koppling till själen.
-Den indigo-lila färgen i själen öppnar dörren till kroppen. Här kan vi kommunicera med kroppen och själen, som själens telefon till kroppen och vise versa.

·

Läs hela inlägget »